Informatie SalvoCraft

SalvoCraft is een minecraft-server die is opgericht op 27 Februari 2013. Sinds die tijd hebben we onze ups en downs gehad, veel verschillende staffleden die kwamen en gingen. Verschillende spawns en maps, en natuurlijk heel veel verschillende spelers die kwamen en gingen.
Helaas hebben we een aantal keer problemen gehad met de server, en zijn we hierdoor spelers kwijt geraakt, maar we hebben niet opgegeven, en hier, 4 jaar later zijn we nogsteeds online en doen we iets waar we zelf plezier aan hebben, en waar spelers ook plezier aan hebben.

SalvoCraft, Survival & Creative

Op SalvoCraft zijn er verschillende dingen te doen. Je kan natuurlijk Survivalen en samen met andere spelers Mobs verslaan en overheersen. Ook kan je in onze Creative World Bouwen op onze Extreem grote Plots, laat je creativiteit de vrije loop en creƫer de mooiste gebouwen, tuinen en wat nog meer! Ook zijn we constant bezig met verbeteringen en toevoegingen, dus kom langs en maak nieuwe vrienden!

Kortom, er zijn genoeg redenen om SalvoCraft te joinen! Mocht je problemen hebben, dan is de staff altijd bereid je te helpen!

Regels SalvoCraft

Op SalvoCraft hebben wij een aantal regels waar alle spelers zich aan dienen te houden. Door deze regels na te leven maken we het voor iedereen leuk en gezellig. Bij overtreding van deze regels zullen er maatregelen worden getroffen. Over deze maatregelen en nog meer kun je lezen in ons Server Regelement.

Hieronder even onze regels op een rijtje:

1. Niet grieven.
2. Niet schelden.
3. Maak geen reclame voor andere dingen!
4. Respecteer elkaar en de staff
5. Bouw geen 1x1 torens en geen discriminerende dingen.
6. Laat geen vliegende bomen achter.
7. Plant regelmatig een nieuwe boom terug.
8. Bouw een eindje uit elkaar.
9. Gebruik geen hacks/hacked clients.
10. maak geen ruzie met de spelers en de staff.

Design By